Константин разочарова почитателите си

Константин разочарова почитателите си
5 (100%) 1 vote

Почитателите на Константин са разочаровани

Константин разочарова почитателите си. Певецът остави музиката на заден план. Негови фенове алармират, че въпреки желанието си да отидат на негово участие, нямат тази възможност, тъй като Коцето отказва предложения за изяви.

През месец декември, когато дори изпълнителите с най-нисък рейтинг имат по 15-20 участия, хитовият изпълнител от „Пайнер“ е имал едва две изяви. През декември той пя в нощен клуб в Перник, а в новогодишната нощ се изяви в популярно столично заведение.

Очевидно Константин е решил да излезе в пенсия, въпреки че не му липсват покани за участия. Запознати споделят, че певецът приема максимум по две изяви на месец. Все пак да не забравяме, че той може да си позволи това. Коцето участва в не един и два риалити формата, от които прибра солидно хонорари. Благодарение на тях, той може да си позволи да не работи, пише БЛИЦ.

След като успя да сбъдне заветната си мечта, изпълнителят реши да се отдаде на заслужена почивка. Той най-после се сдоби с мечтания дом. Коцето е горд собственик на същински палат в Бояна. Къщата му е оценена на 1,5 милиона лв.

В момента той се е посветил изцяло на семейството си и на частния си бизнес. От години певецът върти нощен клуб в Студентски град.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар