Хороскоп за 11 януари, петък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Днес бихте могли да постигнете много, стига да сте достатъчно предприемчиви и организирани. Разкриват се важни за вас обстоятелства, което може да помогне за доброто развитие на делата ви. Избягвайте скандални ситуации. Имате огромен шанс за финансови придобивки.

Телец
Не е изключено на работното място да се сблъскате с противоречия и неприятности, но имате и добри възможности за справяне. Око ви интересуват въпроси от финансово естество, ще постигнете желаните резултати. Денят е благотворен за делата, но не сте предпазени от проблеми вкъщи. Внимавайте за гафове и грешки.

Близнаци
Петък е с добра тенденция в материален аспект и ако ви вълнуват въпроси от финансово естество, ще постигнете желаните резултати. Внимавайте обаче в контактите. Запазете хладнокръвие при евентуални противоречия. Избягвайте конфликти. Очертава се повече работа днес.

Рак
За мнозина последният работен ден от седмицата се характеризира с парични неприятности, но биха могли да компенсират с любовни преживявания. Бъдете открити и общителни, сега чарът ви действа с пълна сила. Отърсете се от проблемите, имате шанс за нова емоционална връзка.

Лъв
Около вас се наблюдава интересно раздвижване, възможни са благоприятни трансформации. Шансът ви е съсредоточен в материалната област, но се пазете от допускане на делови грешки, избягвайте конфликти. Имате солидна подкрепа в лицето на влиятелен мъж.

Дева
Вероятно за голяма част от представителите на Дева петък ще бъде зает с финансови дела. Очертават се обаче неприятности. Ще имате възможност да се справите чрез съдействие на жена. Професионалното ви развитие днес също ще даде желаните резултати. Пазете се от конфликти, не пренебрегвайте и здравето си.

Везни
Потиснати и с лошо настроение посрещате петък, но ако сте по-общителни и по-инициативни, бихте могли да отчетете деня като позитивен. Въздържайте се окъм спорове и противоречия, наблегнете на контактите. Чрез тях ще удовлетворите деловите си интереси, а и емоционално ще се почувствате по-добре.

Скорпион
Денят е позитивен за паричните ви дела, но не се опитвайте изкуствено да ускорявате развитието на обстоятелствата. Шансът ще дойде неочаквано, главното е да се въздържате спрямо конфликти. Възможно е да се осъществи и друго ваше желание от материално естество. Става дума за имот.

Стрелец
Петък е печеливш и ще има с какво да ви зарадва относно материалните ви дела. Не е ложе обаче да контролирате емоциите, за да си спестите допускане на грешки. Избягвайте скандали. Изпъкват прекрасни възможности за осъществяване на желана промяна в социално отношение. Ще се отрази благотворно и върху дома ви.

Козирог
Много благоприятен за вас ден, изглежда няма област, в която да не ви върви. Важно е единствено да се въздържате към разправии и да се стараете да не допускате грешки в любовните дела. Иначе в работата – успех, в материално отношение – придобивки, а вкъщи – хармония.

Водолей
Петък е много сполучлив за уреждане на финансови дела и по принцип имате звезден шанс за придобивки. Твърде вероятно е да сте затрупани с повече работа, но ще изявите в пълнота професионализма си. Облагодетелствани сте и по отношение на домашни задачи, а срещите и контактите ще удовлетворят емоционалните ви желание.

Риби
Нищо чудно ненадейно делата ви да се обърнат наопаки, но е за добро. В живота ви настъпват качествени промени, които говорят за напредък в социално отношение. Петък е много благоприятен за контакти, възможно е да получите влиятелни протекции. Изпъкват и придобивки от финансово или друго материално естество.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар