Нови семейни драми за Ани Салич (Новинарката съсипана заради здравето на майка си)

Снимка: Ретро
0
Оценете този post

Ани Салич кара на успокоителни, здравето на майка й пак се влоши

Ани Салич не прилича на себе си, разкриват нейни колеги. Топ новинарката на Нова тв изживява доста труден момент в семеен план. Майка й, която бе оперирана от сърдечно заболяване не е добре и тя бърза след работа да се прибере за да е до нея.

Снимка: Ретро

Говори се, че заради голямото напрежение, което изживява Салич вземала някакви билкови успокоителни. Тъй като освен проблемите с майка й на ръцете й лежало и домакинството и отглеждането на Хана.

Преди по-големия й син Лазар й помагаше, но от както замина да учи в Холандия всичко легна на нея, коментират нейни близки.

Родителката й, която още през миналата година закъса със сърдечния си орган и бе подложена на операция от светилата на Трета градска болница пак се е влошила. Макар лечението й да мина без усложнения се наложило пенсионерката Златка да се възстановява допълнително в поствъзстановителната клиника в Банкя.

Само, че възрастната дама отново не била добре. Ани Салич била разкъсвана от притеснения и преживява труден емоционален период тъй като единствения й най-близък човек до нея е майка й.  След трудния и продължителен развод с Бранко заболяването й направо е довършило тв звездата.

Из коридорите на Нова тв говорят, че журналистката е станала съвсем различен човек. Била нервна и дръпната и с никого не общувала. Колегите й проявяват разбиране защото знаят какво е да гледаш болен човек. Но Ани Салич се затворила единствено в себе си и не споделяла за тревогите си с никого, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.