Катя Близнакова към Алекс Сърчаджиева: Не тъжи, Алексче, Иван отиде да ви пази от ангелските светове (Вижте още)

Гласувайте за статията

Катя Близнакова с трогателни думи за Иван Ласкин

Катя Близнакова, която изпълни хита „Лиляно моме“, написа трогателни думи за Иван Ласкин. Целият роден хайлайф се нареди да пише прощални писма в социалните мрежи, адресирани към актьора. Това подразни много от приятелите на Иван Ласкин. А възмущението им идва от хора, които дори са се подигравали на актьора и проблема му алкохола приживе, а сега са тръгнали да го възхваляват.

Няколко дни Близнакова се опитва да се въздържи от подобен публичен коментар, но накрая нещо отвътре я кара да го напише. „Господи, все се спирам да не пиша ама нещо неистово иска да излезе от душата ми… Спомням си, когато казах на Иван, че го харесвам, а той отговори: „Започна се!!!“. Явно уморен от ласкателства. Но отпора на реакцията ми го обезкуражи и всичко затанцува, като във вечен валс на приятелството!!!

Обичам Алексчето, което сладката Пепа каляваше в нашите „мръсни светове“, за да я научи докато диша на всичко!!! А тя с големите си любопитни очички попиваше всичко от малка, беше дете с характер!!!

Не тъжи, Алексче, той отиде да ви пази както трябва от ангелските светове, където с Пепа ще ти пратят много Светлина!!! Трябваше да го напиша – България убива децата на прехода!!! Но само талантливите, защото плевелите се ширят в медийното пространство и са угодни на комплексираните…

Лети, Иване, полети и свирни, че си доволен от написаното за теб!!!“, пише изпълнителката на „Лиляно моме“ в социалната мрежа Фейсбук, пише show.blitz.bg.

Катя Близнакова и Иван Ласкин се запознаха по време на участието си в „Черешката на тортата“, където взаимните им симпатия веднага проличаха на малкия екран.

Катя Близнакова с окуражителни думи към Алекс Сърчаджиева сн. Фейсбук

Катя Близнакова с окуражителни думи към Алекс Сърчаджиева сн. Фейсбук

Под поста валят хиляди съболезнования от почитатели и приятели на актьора, който изпратихме от този свят вчера. Много приятели и колеги на Ласкин се стекоха да му кажат последно сбогом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар