Джеф Безос и Макензи делят 5 жилища и един музей при развода (Вижте какво още притежават)

Гласувайте за статията

Ранчо с площ от 30 000 акра, три апартамента в Сентръл Парк и имение в Калифорния са сред имотите, които ще делят Джеф Безос и жена му

Джеф Безос и съпругата му Макензи се развеждат, но освен огромното финансово състояние, двойката ще трябва да раздели и куп имоти. Вложените средства в движимото и недвижимото имущество са почти половината от парите на семейството.

Семейството притежава ранчо с площ от над 30 000 акра, два имота в Медина с обща площ от над 5,3 хиляди акра, както и огромно имение край езерото Вашингтон. Само то се оценява на близо 28 милиона долара, докато другите им имоти са в размер на 153 милиона долара.

Джеф и Макензи имат също така и две жилища в Бевърли Хилс, Калифорния. Първото е закупено за цена от 24,45 млн долара през 2007 година, а през 2017 закупиха и съседен имот за 12,9 милиона долара.

Най-големите вложения на Безос в земя обаче, са в Ел Пасо, Калбърсън, Хъдспет и Западен Тексас. Там семейството има земи с обща площ от над 400 000 акра. Фермата във Ван Хорн е с площ от 30 000 акра, но това не са единствените им притежания. Освен това семейството притежава и музей на текстила на стойност над 23 милиона долара, който е в Калорама, Вашингтон. Безос купи и три мезонета за 7 милиона долара през 1999 година. Те са в Сентръл парк в Ню Йорк.

Безос също така купи и „Вашингтон Поуст“ за 250 милиона долара преди няколко години. Освен това все още пази и част от акциите си, които са най-голямата му инвестиция.

Джеф Безос дели огромно състояние с Макензи сн. You  Tube

Джеф Безос дели огромно състояние с Макензи сн. You Tube

Той е най-богатият човек на планетата, чието лично състояние се изчислява на три пъти повече от това на Лилиан Бетанкур и дори на Бил Гейтс. Освен това Безос няма предбрачен договор със съпругата си и всичко трябва да бъде разделено наполовина помежду им. Все още не е ясно как ще се раздели собствеността между двамата, но се очакват сериозни преговори между юристите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар