Тв звезда разведе Джеф Безос (Вижте коя красавица му струва 160 милиарда)

Гласувайте за статията

Джеф Безос се развежда заради знойна мексиканка

Знойна мексиканка докара до развод собственика на „Амазон“ Джеф Безос. Интернет предприемача сложи край на брака си след 25 години, а това може да му струва половината от състоянието му, оценено на 160 милиарда долара.

Става въпрос за звездата на FOX 11 Лорън Санчес. Красавицата и милиардера се познават от три години, но едва наскоро признаха за аферата си.

Двойката се е срещала тайно от 8 месеца, като през този период са си разменяли неприлични съобщения, а също така са ходели заедно и на интимни почивки с частния самолет на Безос. По ирония на съдбата и двамата са женени — Джеф за дългогодишната си съпруга Макензи, която е с него почти от самото създаване на компанията „Амазон“, а Лорън е омъжена за Патрик Уайтсейл.

Джеф и съпругата му имат четири деца — три биологични и едно осиновено. Двойката тепърва ще изяснява въпроса с родителските права, а също така и със състоянието, което трябва да си разделят.

Семейството няма сключен предбрачен договор, но адвокатите им не очакват проблеми в съда. И макар Макензи да има право на половината състояние на мъжа си, едва ли ще поиска толкова голям капитал от него.

В официалното си изявление двойката заяви, че остават приятели и с нетърпение очакват да работят заедно по общи проекти. Под въпрос е обаче дали приятелството им ще оцелее след скандалите и разкритията. Приятели на двамата твърдят, че разводът е бил въпрос на време. „Те отдавна живеят разделени. Макензи го подкрепи, когато реши да започне нова връзка с друга жена.

Мексиканка разведе Джеф Безос сн. You Tube

Мексиканка разведе Джеф Безос сн. You Tube

Те опитаха да спасят брака си, но когато осъзнаха, че това няма да се получи, решиха да останат приятели заради децата. Джеф постъпи изключително почтено. Първо се раздели с жена си и едва тогава започна да излиза с Лорън. И пак първо на нея каза, че нещата са сериозни. Така и двамата решиха, че е най-добре официално да се разведат“, твърдят още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар