Бременната Меган Маркъл се стопи (+ Защо дава модни съвети на безработни жени?)

Гласувайте за статията

Бременната Меган Маркъл се стопи, дава съвети на безработни жени

Меган Маркъл се стопи. Съпругата на принц Хари се появи видимо отслабнала в магазин в Лондон. Там тя даваше модни съвети на безработни жени, като част от благотворителна инициатива по повод кампанията Smart Works.

Меган им помага да постигнат по-добър външен вид, за да получат желаната позиция, когато кандидатстват за работа. Тя приела да съдейства в рамките на трите нови благотворителните организации, които поема под свое ръководство. Очаква се днес тя да поеме и инициативата за Националния театър, но от там поне засега мълчат по въпроса.

Междувременно Меган положи доста усилия да помогне на жените, които са в процес на търсене на работа да се погрижат за външния си вид, като част от програмата за успешно намиране на работа. От фондацията споделят, че тя не за първи път посещава центъра, за да помага с различни дейности — преподаване, практически курсове, съвети, препоръки, а сега лично се е заела да помогне и за правилното първо впечатление. „Нейно височество е много заета и високо оценяваме подкрепата, която ни оказва“, коментират от фондацията.

Междувременно на всички направи впечатление, че Меган е видимо отслабнала. По Коледа херцогинята беше доста по-закръглена и дори се говореше, че може да роди преждевременно. Зашушука се, че двамата с Хари очакват близнаци, но при появата й в магазина днес, нищо не подсказваше подобно нещо. Меган изглеждаше по-слаба и отпреди, а външния й вид беше на жена в края на шестия или началото на седмия месец от бременността.

Бременната Меган Маркъл се стопи сн. Дейли Мейл

Бременната Меган Маркъл се стопи сн. Дейли Мейл

Това е поредна самостоятелна изява на Меган след сватбата. За разлика от Кейт, която предпочита да е в компанията на съпруга си, херцогиня Съсекс няма проблем да е сама по време на своите ангажименти. И очевидно не изпитва необходимост да е постоянно с Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар