Мариана Векилска показа новото си гадже (Папарашки снимки)

Мариана Векилска показа новото си гадже (Папарашки снимки)
2 (40%) 1 vote

Мариана Векилска освен с нова работа се уреди и с ново гадже, журналистката влюбена до уши

Мариана Векилска, която най-изненадващо напусна бТВ и тръгна да гони кариер в Брюксел се похвали и с нов любовник.

Бившата телевизионерка е разведена със Симеон Колев вече близо две години. А както се говори му е кръшкала с Калин Врачански. Оказва се, че връзката й с актьора вече е в миналото и пухкавата Мариана е в прегръдките на нов.

Снимки: ХотАрена

Новата й половинка не е някой известен мъж, но пък е познат на колегите й от бТВ. Те разкриват,че Векилска често го водела в студиото, след което двамата си тръгвали под ръка.

Говори се, че новият любовник е доста по-млад от журналистката. Той е здравеняк и ако някой ги погледне от страни може да мине за неин гард. Но поради демонстрираната близост между двамата никой не би се заблудил, че нямат интимни отношения.

Векилска винаги е била дискретна и умело криеше любовния си роман с Калин Врачански. Но в последно време толкова е хлътнала по новия си, че не се удържа и публично му позволява някои интимни волности.

Бившата водеща била забелязана да се целува и прегръща с него не в сенките на някоя малка уличка, а на пъпа на София пред НДК.

Запознати обаче признават, че Мариана видимо е състарена. Възвърнала си е част от предишното тегло, което успя да стопи с изтощителна диета. Освен това макар, че се подложи на разкрасителни процедури вече е заформила и двойна брадичка, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар