Новият палат на Анелия жертва на лошо строителство (Вижте какви проблеми мъчат певицата – Снимки)

Гласувайте за статията

Анелия не можа да се нарадва на баровското си жилище, домът й съсипан от некачествено строителство

След като Анелия се нанесе в новия си палат в Драгалевци през лятото на миналата година тя не можа да му се нарадва. Връхлетяха я проблеми от некачествено изпълнено строителство.

Певицата, която строи скъпарския си дом повече от три години е бясна на майсторите. С настъпването на зимата в хола на фолк дивата, който се намира на първия етаж се е появила влага. Която съсипва стените, които скоро ще потънат в плесен ако не вземе мерки веднага.

Снимка: Блиц

Анелия не може да си намери място от яд, че трябва да преживее неприятната ситуация да търпи майстори отново е дома си.

За луксозното жилище на певицата се заговори още от първата му копка. Най-коментирана е сумата, за която се мълви, че надхвърля три милиона.

Според слуховете пайнерката не е имала толкова много пари, че да плати сама строежа и обзавеждането. Рамо й ударил Коко Динев, който е баща на дъщеря й и помогнал на бившата си заради Ивон.

Обаче по-голямата сума била дадена от гаджето на Анелия. Който бил семеен и затова се пазела в тайна връзката им. Фолкаджийката обича да се радва на луксозното си и обширно жилище където дори има мини салон.

Снимка: Блиц

Тя увеличи хонорара си на 7 бона и явно, че от клубовете ще се въздържат да я канят на участия. Така, че според клюката на Анелия не й трябват пари да пее по кръчмите, а може да си стои вкъщи тъй като има кой да й дава. Само да не бяха проблемите, които й развалят кефа в последно време, предават от show.blitz.bg.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар