Хороскоп за 10 януари, четвъртък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Четвъртък носи късмет и изгодни условия за постигане на целите. Ще бъдете доволни от себе си. Предприемате най-добрата тактика относно любовните дела, благодарение на перфектната си интуиция днес. Ще свършите и доста полезна работа, което определя мощен тласък напред и нагоре в професионалното развитие.

Телец
Денят изисква интелигентен подход в личните дела, не е лошо да направите още един опит за подобрение на любовния си живот. Не пренебрегвайте и чуждите съвети в този смисъл. Имате звездна подкрепа и ще постигнете желания успех. По-големи трудности се очертават за делови контакти. Старателно избягвайте конфликти.

Близнаци
Акцентът за днес е промяна в любовта. В някои случаи се налага да действате бързо, да отговорите адекватно на ситуацията. Уповавайте се повече на интуицията си – сега тя ще ви е верен помощник. По отношение на делови ангажименти не очаквайте големи постижения. По-благоприятни са перспективите за близкото бъдеще.

Рак
Силният ви стремеж за промяна на интериора в дома или в семейните отношения ще ви тласне към рисковани предприятия. Ще постигнете желания успех, но след известно изчакване. По-добрата тенденция за четвъртък е съсредоточена в деловите контакти. Ще се радвате на сполука, още по изгодни са перспективите за бъдещото ви развитие.

Лъв
Днес в много отношения ще се чувствате освободени и окрилени. Подбирате старателно хората, с които общувате, и дружбата ви с подходящия човек ще даде желаните финансови резултати. Смелите и дори рисковани действия ще бъдат по-ефективни от пасивността и изчакването. Хубаво е обаче да направите нещо повече и за семейната хармония.

Дева
Неприятности от интимен характер или от семейно естество ще навредят на работата ви и деловия живот. Дори може да пренебрегнете някои хубави контакти и ангажименти, за да постигнете известен напредък в личните дела. Внимавайте обаче в службата. Застрашени сте от конфликт и може да си създадете извънредни проблеми.

Везни
Вашият ден е щастлив по отношение на семейни дела, но за изпълнението на други ваши желания ще се наложи да изчакате още малко. Бъдете предпазливи в харченето на пари, не прекалявайте с развлеченията. Дайте израз на своята дипломатичност. Старателно избягвайте конфликти. Пазете се от проява на дребнавост.

Скорпион
За вас четвъртък е малко нервен, но можете да бъдете по-въздържани. Освен това не отказвайте чужда помощ. Вслушайте се в съветите на човек от вашия кръг, който заема високо положение. Мислите ви не са достатъчно изяснени. Ще постигнете по-голям успех в любовта, ако не отлагате изпълнението на свой замисъл.

Стрелец
Не се разстройвайте, ако се сблъскате с препятствия в делата си. Нищо чудно онова, към което се стремите, в действителност да се окаже съвършено друго – не такова, каквото сте си представяли. Сега е по-добре да изчакате, да отпочинете. Предстоят и по-добри резултати в професионалната сфера. Ще ви върви и по отношение на пари.

Козирог
На добри позиции сте и бихте могли максимално да се възползвате от развитието на обстоятелствата днес. Ще свършите нещо полезно за дома и семейните отношения, но не очаквайте много. Постиженията ви са по-умерени, но ще бъдете доволни от постъпката си. Не се подлагайте на вътрешен тормоз и не се самоосъждайте. Задава се хубава промяна.

Водолей
Четвъртък е напрегнат, избягвайте конфликти. Сега всичко около вас е в движение, променя се, но ви действа смущаващо. Чувството на неувeреност скоро ще отмине и добрите резултати дори ще надминат очакванията ви. Обстоятелствата също се изменят в благоприятен аспект, въпреки че не изпъква на пръв поглед.

Риби
Заредени сте с оптимизъм относно развитието на делата си. Предвижда се сполука. Очакват ви уважение и признание, на които не сте разчитали особено. Доверете се на своята щастлива звезда и действайте. Не се огорчавайте от несъществени фактори, има с какво да компенсирате. Очертават се добри перспективи за материалното ви осигуряване.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар