И тя ли: Гери Малкоданска наблъска джуки с хиалурон! (още подробности)

И тя ли: Гери Малкоданска наблъска джуки с хиалурон! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Гери Малкоданска също си наблъска джуките с хиалурон!

И Гери Малкоданска падна жертва на модата. Атрактивната синоптичка си е сложила хиалурон в горната устна. От няколко дни чаровницата съобщава за поредния рекорден студ през януари, но с доста надута горна устна.

Гери Малкоданска

И синоптичката Гери Малкоданска напомпа джуки като плеймейтките

Такава в близкото минало тя е нямала, категорични са зрителите. Операторите също били предупредени да не дават чаровницата в близък план, за да не се види отеклата й долна част на лицето, издават от медията.

След раждането на първия й син Лео синоптичката се прости с легендарните си червени къдрици. С днешна дата тя вече е чернокоса.

Феновете обаче на Гери я харесват както и да изглежда. Според тях тя е толкова чаровна,че каквото и да си направи, все ще й отива.

„Тя е една съвършена съвкупност от много неща. Тя е наистина уникален човек. Според мен, тя няма недостатъци“, споделя и любимия мъж на синоптичката.

Гери Малкоданска роди от интериорния дизайнер Александър Ковачев. Той развива своя бизнес успешно у нас и в чужбина. В момента любимият на синоптичката има много поръчки у нас и не му се налага да лети зад граница.

Негово дело е обзавеждането на много ресторанти, барове, къщи и яхти на милионери. Преди да срещне Гери, Алекс живеел с половинката си Таня, която била неговата дясна ръка в бизнеса. Двамата имат дъщеря Юлиана, която е тийнейджърка.

Двамата никога не са сключвали брак. Запознати с битието на дизайнера твърдят, че първа половинката му кръшнала, като гарнирала сексуалните си забежки с нощен живот и обилно количество алкохол.

Заради това Алекс също погледнал встрани и така срещнал красивата синоптичка. Преди Алекс Гери Малкоданска бе гадже на сина на Ахмед Доган – Демир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар