Мистериозен богаташ заведе Михаела Филева в Петра! (още подробности)

Гласувайте за статията

Михаела Филева замина за Петра с мистериозно гадже!

Певицата Михаела Филева е на екскурзия в Йордания. В страната тя видяла с очите си едно от седемте чудеса на света. И това е древният град Петра, а певицата останала без дъх от неговите красоти.

Михаела Филева

Михаела Филева продължава да крие новия си мъж

Поп дивата се качила за първи път и на камила. Тя досега никога не се била возила на такова животно. Камилата носела името Петя и била много послушна, е видно от снимките й в мрежата.

Михаела Филева е голяма почитателка на пътешествията. През миналата 2018 година тя е посетила цели шестнадесет страни, похвали се лично. Екскурзиите й осигурява нейното гадже, който е заможен бизнесмен.

Близки до изпълнителката издават, че тя била обвързана със заможен мъж, който осигурявал пътуванията й по света, както и скъпите й клипове.

Той изпълнявал всякакви прищявки на дългокраката брюнетка. Тя обаче упорито отказва да покаже любимия си на многобройната публика.

„Страх лозе пази. Някоя колежка може да й го отмъкне!“, коментират в музикалните среди. Кадърът на Х Фактор афишира единствено връзката си с рапъра Павел.

Двамата имаха доста експлозивна връзка, с възходи и падежи, като накрая се разделиха. Според слуховете музикантът се скъсвал да изневерява на половинката си, което Филева не успяла да преглътне.

В момента певецът е сериозно обвързан с манекенка от виетнамски произход. Екзотичната красавица, която смени Михаела в сърцето на рапъра, се казва Кристина Нгуен.

Според слуховете чаровното момиче било лудо от любов по българина и дори мечтаело да чуе в скоро време ритмите на Менделсон с него.

Филева и Павел все пак запазили приятелството си. Двамата често се съветвали за новите си музикални проекти. Павел дори уважи промоцията на новото парче на Михаела Филева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мистериозен богаташ заведе Михаела Филева в Петра! (още подробности)”

  1. Мира

    ян. 10. 2019

    Намирисва ми на Владимир Ампов- Графа!!!

Добавете коментар