Истината: Ето защо Благо не предложи брак на Русата Златка в Къщата

Истината: Ето защо Благо не предложи брак на Русата Златка в Къщата
5 (100%) 1 vote

Русата Златка не получи от любимия си бленувано предложение за брак по време на престоя им в Къщата

Истината за годежа на Русата Златка и Благой Георгиев излезе наяве. Още преди двамата да влязат в Къщата се появиха слухове, че там ще се сгодят. Но до годеж така и не се стигна. Джизъса сподели преди дни, че преди да влезе в шоуто се подготвил за годежа.

Футболистът разкри, че е купил пръстен за любимата си, но го загубил в Къщата. Той допълни, че с влизането в шоуто осъзнал, че това е интимен момент и не е необходимо да предложи брак на любимата си пред цяла България.

Но истината се оказа коренно различна, пише Хот нюлс. Изданието съобщава, че годежът на двамата е бил предварително платен. Благо и Русата Златка имали уговорка с известен магазин за бижута да направят реклама на продуктите му в шоуто. В замяна той получил пръстена, който трябвало да подари на любимата си в ефир.

Още с влизането си в шоуто, той бил убеден, че ще излезе като победител от него. След като се сблъскал с реалността и осъзнал, че зрителите имат и други фаворити освен него, той се опитал да изнуди продуцентите.

Благо настоявал да му гарантират стигане до финала, като в замяна на това обещал да използва пръстена в шоуто. Но тъй като не успял да се споразумее с продуцентите, той се отказал от предложението за брак. Веднага след края на шоуто бутикът за бижута си поискал обратно пръстена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар