Деси Иванчева зарязана от мъжа си, докато е в ареста

Гласувайте за статията
Приятелят на Деси Иванчева – Пеньо, залюбил друга още през лятото

Скандалната бивша кметица на жилищен район „Младост“ Десислава Иванчева е претърпяла тежък удар от близък човек, докато е търкала наровете на килията на следствения арест – пише в. „Уикенд“. Дългогодишният интимен приятел на бившата кметица – бизнесменът Пеньо Иванов, е зарязал възлюбената си още през лятото и е напуснал завинаги общия апартамент, който обитаваше с нея в „Младост“ – отбелязва изданието.

Гологлавият възлюбен на Деси Иванчева даже не намерил сили да се види очи в очи с подсъдимата за подкуп ексуправничка на втория по големина жилищен район в София, а предал ключа от апартамента на нейна съседка.
„Пеньо се уплаши от обвиненията срещу приятелката му, защото започнаха да разследват и него, а данъчните стартираха проверка на доходите му за последните 5 години. В първите 2-3 месеца след задържането на Деси той я посещаваше всяка седмица в ареста и ѝ се кълнеше във вярност, но това лято изведнъж спря да идва на свиждания и потъна вдън земя. Научихме, че вече си има друга приятелка и не ще и да чуе за Иванчева, за която само до преди година бе готов да се ожени и да имат дете“ – споделя пред изданието близка до подсъдимата за корупция бивша кметица.

Връзката на Деси остана в миналото

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар