Вижте къде ще се преместят Меган Маркъл и принц Хари

Вижте къде ще се преместят Меган Маркъл и принц Хари
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл и принц Хари ще поставят ново начало след раждането на първородното им дете

Меган Маркъл и принц Хари взеха решение да се отдалечат от сутамохата в кралския дворец, веднага след появата на първородния им наследник на бял свят. Младоженците ще свият семейното си гнездо в един от имотите, собственост на кралското семейство. Но всички останаха изненадани от избора им.

Херцозите са избрали схлупена къщурка, която няма нищо общо с притежаваните от кралското семейство замъци. Новият дом на щастливите младоженци се намира на територията на Уиндзор. Меган Маркъл е направила избор да се преместят в една от вилите към Двореца. Тя обожава въпросната вила и при всяка възможност двамата с Хари отсядат там с приятели.

Херцогинята се чувства много добре на това място и то винаги я зарежда с енергия. Къщата е оценена на 2,5 милиона паунда. Тя разполага с общо 4 спални, две големи кухни и просторен кът за хранене. Към нея има открит кът за отдих на открито. Освен това разполага с отделна пристройка, състояща се от спалня за гости и помещения за обслужващия персонал.

От вилата се разкрива приказна гледка. Според източник на кралското семейство, това е единственият имот, в който Меган Маркъл и нейният съпруг принц Хари могат да открият мечтаното спокойствие.

Снимка на дома, в който те ще се преместят, може да видите ТУК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар