Синди Крауфорд изживя истински кошмар! Вкараха сина й в ареста за тежко престъпление

Синди Крауфорд изживя истински кошмар! Вкараха сина й в ареста за тежко престъпление
5 (100%) 1 vote

Синди Крауфорд може да е майка за пример, но и тя има проблеми с децата си

Синди Крауфорд винаги е твърдяла, че иска да бъде майка за пример. И е готова на всичко, за да се гордее с децата си. Досега наследниците й й даваха само поводи за радост. Отскоро обаче манекенката търпи сериозни критики заради поведението на сина си.

Преди броени дни Преси Гербер, син на моделката и Ранди Гербер бе арестуван от полицията в Лос Анджелис. При това младежът не се разминал само с глоба, но и прекарал една нощ в ареста. За капак го заплашва и дело, което може да му струва доста. А всичко започнало съвсем невинно.

По празниците пътен полицай спрял младежа, защото шофирал с превишена скорост по една от магистралите край Лос Анджелис. Властите му поискали шофьорската книжка за справка, но в последствие младежът започнал да се държи неадекватно и те се усъмнили в поведението му. Проба за алкохол установила, че младокът е в нетрезво състояние, което станало повод да го задържат и отведат в участъка. На сутринта Пресли бил освободен и платил солидна парична гаранция.

По всяка вероятност делото му ще се гледа по бързата процедура, но засега няма информация да му е наложено друго, по-тежко наказание.

Това е първо провинение за Пресли Гербер, който нашумя покрай модната си кариера. Синът на Синди Крауфорд реши да я последва с изяви на подиума и се реализира доста успешно.  Въпреки това провинението му е доста сериозно, тъй като в САЩ гледат изключително отговорно на нарушенията на закона. Заради каране в нетрезво състояние преди години загиваха хиляди хора на година.

Арестуваха синът на Синди Крауфорд сн. Инстаграм

Арестуваха синът на Синди Крауфорд сн. Инстаграм

По тази причина властите затегнаха мерките и това нарушение се наказва дори със затвор, особено, ако извършителят му е рецидивист.  А приятелите на манекенката се надяват инцидентът със сина й да не се повтори.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар