Алекс Петканова и Дани издадоха името на бебето

Алекс Петканова и Дани издадоха името на бебето
5 (100%) 1 vote

Алекс Петканова и Дани издадоха името на бебето

Алекс Петканова и Дани обявиха името на бебето си. Двойката, която очаква наследник съвсем скоро, окончателно издаде, че той ще е момче. Междувременно двамата не пропуснаха да обявят и своеобразен конкурс, тъй като преди дни споделиха, че са силно затруднени да дадат име на момченцето. Приятели и почитатели буквално ги заляха с предложения. Сред имената бяха Панайот, Михаил, Александър, Кристиян, Мартин, Константин, както и името на самия Дани — Даниел, а и много, много други.

Феновете им предложиха и някои доста нестандартни — Енрике, Рекс, Дейвид, Девон, Карлайл, Лука и още много, много други. В крайна сметка обаче Дани и Алекс споделиха, че са ограничили избора до доста известни и често използвани имена — Давид, Габриел, Борис, Дарин и Филип. Двойката призна даже, че се радва на многото предложения, които получиха, но все още не могат да решат.

Приятелката на Наум Шопов — Теа, също се включи с предложения и им изпрати пък името Панайот. На двамата ще им се наложи доста да избират, докато преценят как да кръстят малкия си наследник.

Алекс Петканова се ожени за Дани през миналия сезон на „ВИП Брадър“. Двойката проглуши ушите на цяла България със скандалите си година преди това. По онова време те се разделиха заради снимки на Алекс с друг мъж, а гаджето й се изгаври с нея, като направи историята публично достояние. В крайна сметка и двамата доказаха, че умеят да си прощават и във „ВИП Брадър“ преодоляха проблемите си и се ожениха.

Алекс Петканова и Дани избраха име на бебето сн. Инстаграм

Алекс Петканова и Дани избраха име на бебето сн. Инстаграм

Никой не вярваше, че връзката им ще издържи след шоуто, но те не само са заедно и към днешна дата, но са и щастливи да бъдат семейство. Очаква се най-малкия член на фамилията да изплаче съвсем скоро. А бъдещите родители се готвят да го посрещнат всеки момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар