Гала обиди Димитър Рачков

Гала обиди Димитър Рачков
5 (100%) 1 vote

Гала обиди колегата си Димитър Рачков

Днес актрисата Деси Бакърджиева беше гост в предаването на Гала. След поредицата от шеги и закачки с нея, тв водещата реши да покаже снимки от детството й. Оказа се, че на една от снимките е и комикът Димитър Рачков. Фотосът е правен преди цели 17 години. Тв водещата разпозна колегата си веднага и без да се замисля заяви, че сега той изглежда много възрастен.

Със сарказъм водещата сподели, че и Рачков е имал младини. Тя допълни, че Деси Бакърджиева изглежда по същия начин. Променила е единствено цвета на косата си. Но за разлика от нея, Рачков се е състарил много за тези 17 години, пише БЛИЦ, цитирайки думите на водещата.

Актрисата побърза да го защити, заявявайки че той е един страхотен човек, който е изключително работлив.

След минути самата Гала призна, че Рачков често се опитва да я засегне на тема възраст. Публична тайна е, че водещата е много суетна и прави всичко възможно да съхрани възможно по-дълго младостта и свежестта на кожата си.

Преди дни в интервю за известно издание Димитър Рачков сподели, че вече се чувства много възрастен. Любимият на Мария Игнатова не скри, че все по-често мисли за смъртта и вече си дава ясна сметка, че е преполовил земния си път.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар