Батинков прецака Антония Петрова

Батинков прецака Антония Петрова
5 (100%) 2 votes

Антония Петрова може да се окаже в много неизгодна позиция заради втория си съпруг

Настоящият съпруг на Антония Петрова – Ивайло Батинков се подсигури. В случай на развод миската няма да получи нищо от него. Бизнесменът е накарал Петрова да подпише предбрачен договор.

Според клаузите в него, тя няма право на претенции нито върху бизнеса, нито върху имотите му в случай на развод, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

В договора е заложена клауза и за развод в случай, че блондинката е изневерила на съпруга си. Тогава тя няма да има право да претендира и за месечна издръжка. Но в случай, че Батинков е виновен за разтрогването на брака, тогава блондинката ще има право на солидна месечна издръжка. Това е единственият плюс за нея от сключения договор, коментират запознати.

От самото начало перничанката не била съгласна с договора, но пресметливият Ивайло я заставил да подпише. Той я поставил пред свършен факт, тъй като не само поканите за сватбата били раздадени, но и Антония Петрова вече била бременна.

В основата на всичко е майката на Ивайло Батинков. Тя го посъветвала да постъпи по този начин, тъй като от самото начало със съпруга си не одобрили миската за своя снаха. Публична тайна е, че от развода с Александър Бередин тя прибра цели 10 милиона.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар