Калина Паскалева бясна: Пуснете си Планета! Отива ви… (виж как изригна)

Гласувайте за статията

Калина Паскалева отвратена от родното малоумие и простотия!

Журналистката и писател Калина Паскалева скочи срещу олигофренията у нас, набираща все по-заплашителни размери. Този път причината за гнева й е безумното фалшиво лого на Пловдив за европейска столица на културата, което се разпространява в мрежата:

Калина Паскалева

Калина Паскалева се взриви, излезе от кожата си

„Съгласна съм, че сме потънали във #фалшивиновини от политически лобита и сме в центъра на информационната вихрушка.

Съгласна съм, че нацията ни затъпява с всеки изминал ден все повече – доброволно и самоволно и все по-рядко отсява истината. Съгласна съм, че не пропускаме да се изкажем по всяка тема – инак няма да сме българи.

Съгласна съм, че всеки трети слуша чалга и псува пред телевизора Левски или ЦСКА. И това още повече изглажда мозъчните му гънки. Съгласна съм, че сме егоцентрични до поболяване.

Но не съм съгласна цял ден да гледам едно лудо споделяне на фалшивото лого на Пловдив 2019 и всевъзможни производни колажи.

Една графика явно ви прилича на нещо, което всеки е рисувал в тетрадката си в скучен училищен час и удобно за някой, сега ми го навирате в носа толкова нагло, че чак ми замириса.

Вие, които споделяте тази измишльотина, видяхте ли българката, която си е подготвила листче с “К*р” и “Х*й” за снимки пред Хеопсовата пирамида?

Аз се чудя тя дали е толкова плоска, колкото и шегата й, с която е избрала да прослави България. За жалост, тази новина е реална. А логото, на което вие се възмущавате – не е. Толкоз. Пуснете си Планета. Отива ви“, разгневи се Калина Паскалева€

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар