Пикантни разкрития за Алекс Кръстева

Пикантни разкрития за Алекс Кръстева
5 (100%) 1 vote

Алекс Кръстева не обича да говори за миналото си

Алекс Кръстева, която наследи Мариана Векилска в бТВ, крие пикантни тайни от миналото си. Къдрокосата тв водеща не обича да говори за личния си живот. На малцина е известен фактът, че тя крие тежък развод, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

През 2012 година красавицата сключила брак с колега. По това време тя все още се изявяваше като репортерка в бТВ. Запознати споделят, че сватбата на Алекс била приказна. Тя и бившият й съпруг Калин Щерев, който работи като фотограф на хонорар в бТВ, сключили брак край брега на морето. Но всичко приключило заради друга жена.

Калин почти не се прибирал у дома заради работата си. Много рядко отпускът му съвпадал с този на Алекс Кръстева и постепенно двамата се отдалечили един от друг. Към днешна дата той живее с колежка на семейни начала, а бившата му съпруга все още е сама. Тя приела изключително тежко развода. Според запознати, наследницата на Мариана Векилска все още страда за бившия си съпруг.

По ирония на съдбата и предшественичката на Алекс Кръстева преживя тежък развод, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“. Къдрокосата журналистка дори за миг не се замислила дали да приеме предложението на шефовете си и да заеме мястото на своята колежка.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар