Миролюба Бенатова: Трябва ли да има бит военен, за да се заговори за циганската престъпност?! (виж как изригна)

Миролюба Бенатова: Трябва ли да има бит военен, за да се заговори за циганската престъпност?! (виж как изригна)
5 (100%) 1 vote

Миролюба Бенатова разтърси мрежата с остър коментар!

Побоят над младия военен Валентин Димов във Войводиново накара журналистката Миролюба Бенатова да изригне. Преди часове тя разтърси мрежата с остър коментар, касаещ циганската престъпност като цяло. И фактът, че от години политици и медии се правят на глухи по темата:

Миролюба Бенатова

Журналистката Миролюба Бенатова обвини политици и медии в безхаберие

„ВОЙВОДИново… Защо трябва да има бит военен, за да се заговори за незаконни постройки и ц*ганска престъпност?!

Не може ли да не се допуска строеж, а ако вече се е случил, да се отстранява своевременно?!

А и в такива случаи се сещам, че в Криводол и Игнатиево има огромни махали със скъпи ц*гански къщи, построени с пари от престъпност, където никога не видях бунт, Каракачанов, Джамбазки, Сидеров или Симеонов. Защо?!

Все не им стига време да ми отговорят. Нищо, де. Годината на изборите започна. Време е за дърпане на чувствителни струни. За съжаление това не се нарича намиране на решения.

По казуса в пловдивкото село съвсем старомодно отбелязвам, че традиционно (вече) липсва обикновената фактология или отговорите на основните въпроси в журналистиката – кой, кога, как, защо.

Кога и как се срещнаха военният, който шофира колата си и двамата пешеходци. По какъв повод спира колата, защо шофьорът слиза от нея и как става сблъсъкът?

Имало запис, но бил само в частта с побоя. Странно е, че липсва началото. Но това вече са въпроси, които никой не смее да зададе, защото “уроците” са научени. А журналистиката е отстъпила на нещо друго. Там е страхът.

Да не те посочат за враг на народа. Ясно е, че вместо да се пита за купените български гражданства и скандала, който стигна до Европейската комисия с публикация от вчера, Каракачанов с радост говори за ц*ганите. Разбирам го. Тези срещу него не ги разбирам.

***сложих съкращение като превенция срещу блокиране за език на омраза. Често се случва, независимо от контекста на използваните думи“, написа Миролюба Бенатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар