Журналистката Соня Колтуклиева изригна! (виж тук) Преглеждания: 2989

Соня Колтуклиева омерзена от случващото се в държавата ни и беззаконието в нея
0
4/5 - (2 votes)

Соня Колтуклиева избухна след трагедията във Войводиново!

Журналистката Соня Колтуклиева не остана безучастна след ужаса във Войводиново, където цигани нападнаха и пребиха 33-годишния военен Валентин Димов. Предаваме думите й без редакторска намеса:

Соня Колтуклиева
Соня Колтуклиева омерзена от случващото се в държавата ни и беззаконието в нея

„Израснах в Петрич, в квартал “Шарон”, на километър от циганската махала. Години наред чувахме сирените на милиционерските коли и пожарните.

Биеха се помежду си, палеха се, нападаха на орди хората, работещи по полето, изнасилваха момичета, имаше даже случаи с чужденки, свалени от влака…

Да, знам какво ще кажете, и българите го правят. Да, безспорно. Но не толкова масово, брутално и с чувство за безнаказаност. Защото остават безнаказани.

При т.н. демокрация много партии купуват цигански гласове и така им създават усещането за недосегаемост. Правят го, въпреки Катуница. Ще го правят и след Войводиново.

Както казваме в Петрич, пришка ми излезе на езика да говоря по телевизиите срещу срамния български феномен “купуване на гласове”.

Не само аз – мнозина възразяват срещу безнаказаността на дилърите и безхаберието на прокуратурата. Но всичко си остава безнаказано“, избухна възмутена Соня Колтуклиева.

Постът й събра множество коментари на разгневени българи, които считат, че е крайно време да сложим край на циганската престъпност и беззаконието, което ни залива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.