Златка Райкова сее раздор в семейството на Благой Георгиев

Златка Райкова сее раздор в семейството на Благой Георгиев
5 (100%) 1 vote

Родителите на Благой Георгиев не таят добри чувства към Златка Райкова

Златка Райкова е на нож с родителите на Благой Георгиев. Жори и Румяна Благоеви не одобряват плеймейтката за половинка на сина си. Още в началото родителите на Джизъса го посъветвали да си намери по-достойна половинка. Но още тогава влюбчивият футболист отказал да послуша родителите си. След като им съобщил, че ще предложи брак на Златка, те изпаднали в шок.

Тази Коледа Благо събра родителите си с майката на Златка. Поводът на събирането беше именно годежа му с плеймейтката. След вечерята футболистът предложил брак на любимата си. Родителите му едва сдържали емоциите си. Единствено заради него приели Златка в дома си. Но истината е, че те всъщност не я понасят.

Заслуга за това има и самата брадърка. Още в началото тя заявила пред родителите на Благо, че детето им ще бъде кръстено на майка й Виктория. Това означава, че и четвъртото им внуче няма да бъде кръстено на един от тях.

За децата си от Христина Витанова футболистът избра библейски имена Давид и Йоана. Есмер реши да кръсти общия им син на себе си. А Златка е решила да кръсти бъдещия си наследник на своята майка, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар