Вижте палата на Анелия (Снимки)

Вижте палата на Анелия (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Анелия се шири в приказен палат в полите на Витоша

Преди година Анелия се нанесе в новия си дом. Изпълнителката успя да сбъдне мечтата си и се сдоби с приказен палат в полите на Витоша. Строежът продължи повече от две години. Но в крайна сметка, чакането си е заслужавало. Въпреки, че Анелия много се гордее с дома си, тя не афишира с него.

Откакто живее в луксозната къща, пайнерката постоянно получава предложения от тв предавания, които желаят да снимат дома й. Но тя категорично отказва.

„Галерия“ публикува ексклузивни снимки на палата, в който живее изпълнителката. От тях става ясно, че тя е пръснала цяло състояние за дома си. Брокери коментират, че реализацията на този проект възлиза над 1,5 милиона лв.

Анелия разполага с огромен двор, в който има басейн. Само за озеленяването певицата е пръснала 150 000 лв. На първия етаж на къщата й се намира огромната всекидневна. Към нея има голяма трапезария и кухня.

Певицата е заложила на възможно най-качествените подови настилки – огромни мраморни плочи и масивен паркет. В хола си тя разполага с камина и огромна плазма, а френските прозорци разкриват невероятна гледка към двора.

Домът на певицата разполага и с приземен етаж, на който е разположен цял киносалон. На последния етаж се намират спалните. Две от тях са за Анелия и нейната дъщеря Ивон, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар