Вдовицата на Шарлопов свали траура и върти бизнеса му (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Вдовицата на Шарлопов пое бизнеса му, Бояна захвърли траура и излезе на светло

Вдовицата на Шарлопов, която дълги години бе посветена единствено на семейството си и отглеждането на децата е поела бизнеса на починалия си съпруг. След като захвърли траура Бояна се е заела да продължи успешно делата му.

Вдовицата на Шарлопов Бояна Шарлопова
Снимка: Фейсбук

Тя обаче се е сблъскала с неочаквани отговорности. Каквито до сега не се е срещала. Госпожа Шарлопова признава, че предизвикателството пред нея е голямо, но смъртта на Стефан е сплотила семейството.

След изненадващата загуба на бизнесмена Бояна е поставена пред дилема. И тя взема важното и отговорно решение да успее да навлезе в бизнеса на мъжа си за да може да спаси оставеното от него. Като първа стъпка блондинката събира децата си и ги завежда на няколко пътувания  в странство.

С цялата си фамилия госпожата посреща Нова година в Сандански. Не липсва нито едно от децата както и  голяма компания от приятели, с които посрещат празника. Напук на приказките, че голямото наследство оставено от бизнесмена ще предизвика скандал истината се оказва съвсем друга. Всичко е напълно законно уредено.

Вдовицата на Шарлопов се разбира отлично с най-голямата му дъщеря Ева. Която е от предишния му брак и двете дами заедно се грижат за империята му от хотели.

Бояна признава, че с най-голямата наследница вече имат планове за разширяване на бизнеса, заедно вземат решенията и никоя от тях не решава без участието на другата, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар