Брус Уилис пиян като мотика, едва се държи на крака (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Брус Уилис пиян до козирката, гардове го придържат да не падне

Брус Уилис, който е един от най-известните холивудски звезди бе засечен в светлина, в каквато рядко можем да го видим. Актьорът, изиграл куп роли на изпечен мъжага и плейбой бе забелязан на частно парти толкова пиян, че едва се държеше на краката си.

Снимка: kanal5.com.mk

Любимецът на поколения фенове се забавлявал на частно парти в Лондонски клуб където прекалил с питиетата и наздравиците, че на излизане от заведението сам не можеше да ходи. Бодигардове го придържаха защото всеки момент щеше да се срине по трите стълби на бара.

Снимка: kanal5.com.mk

На изхода очаквано бе посрещнат от множество репортери, но алкохола му бе дошъл доста в повече от нормалното, че Уилис не можа да стигне до тях. А още по-малко да даде някакво изявление. Толкова безпомощно бе състоянието на пияната знаменитост.

Снимка: kanal5.com.mk

63-годишният Брус Уилис бе заведен от двамата телохранители до колата, от където той поздрави репортерите като им показа среден пръст. Героят от „Умирай трудно” макар трудно да държеше очите си отворени успя да фиксира с поглед нахалните фотографи и да им покаже неприличния жест.

Уилис бе на партито без съпругата си Ема Хеминг, с която е в законен брак от 2009 г. От половинката си актьорът има две невръстни дъщери – едната на 6, другата на 4 години. От предишния си брак с Деми Мур той има още три деца. Които са доста по-големи и са на възраст между 24 и 30 години, предават от електронното македонско издание kanal5.com.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар