Арестуваха гаджето на Мегз (Подробности)

Арестуваха гаджето на Мегз (Подробности)
2 (40%) 1 vote

Мегз получи призовка

Арестуваха гаджето на Миглена Каканашева – Мегз. Тази вечер транспортният бос е бил арестуван в Пловдив. Румен Рончев е бил извикан с призовка в Криминална полиция, където е задържан за 72 часа, пише trafficnews.bg. Той е изведен с белезници и е качен в колата на Съдебна охрана, която го е откарала в следствения арест. Срещу него е повдигнато обвинение за застрахователна измама.

Обвинение има и срещу 33-годишния братовчед на Мегз – Антон Лесов, но той е освободен с по-лека мярка.

В края на септември 2018-та година Каканашева обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G350“. Жалбата в Първо районно е подадена от братовчеда Лесов. Той заявил, че на 27-ми септември е оставил луксозния автомобил пред бар „Графити“ в „Кючук Париж“, а на следващата сутрин от „кубчето“ нямало и следа.

Джипът е лизингов и е собственост на „Софауто“. По време на разследването криминалистите са се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти. Така вместо кражба на кола, се оказало, че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът Лесов, така и модната принцеса и новото й гадже.

Не е ясно дали самата Мегз няма да сподели неговата участ, тъй като дизайнерката от Раковски също има призовка за утре сутринта.

Миналата година не бе благосклонна към Миглена, защото през лятото тя стана жертва на бандити. След като получила приза „Най-добър дизайнер“ на церемония в Слънчев бряг, Каканашева отишла да купонясва с приятели. Прибирайки се вкъщи, Мегз установила, че липсват портфейлът й с голяма сума пари, карти и лични документи.

Връзката на Мегз с транспортния бос Румен Рончев е с давност няколко месеца. Преди няколко дни Каканашева се появи с целия си блясък на конференция на превозвачите и коментира „плана Макрон“.

Арестуваха гаджето на Мегз сн. Инстаграм

Арестуваха гаджето на Мегз сн. Инстаграм

В пост в социалната мрежа Инстаграм, Мегз уточни, че от два месеца помага на мъжа си да управлява транспортния си бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар