Фурията Софи Маринова смая с чисто нова визия! (виж тук)

Гласувайте за статията

Софи Маринова с чисто нова визия, подмлади се драстично!

Софи Маринова е решила да заложи на нова визия. Ромския славей започна да се преобразява от косата си. Нейните фенове останали изненадани от новата прическа на Софка.

Софи Маринова

На Софи Маринова определено й отива така

Певицата се появила на последното си участие в модерното в последно време късо каре. Софи Маринова напълно се е простила с огромната си грива и вече се е барнала с доста по-къса коса.

Дългата черна коса бе запазена марка за изпълнителката до 2019 година. Сега, след като вече навърта 43 лазарника, Софка промени прическата си. И вероятно е решила да реконструира и живота си.

Тя се навила да се подстриже и за да не се разколебае, посетила най-близкия фризьор. Нейният приятел и спътник в живота Гринго я окуражил, като й казал, че с новата прическа я харесва много повече.

Нейните фенове също одобрили чисто новата й визия. „А, то на Софи всякак й отива. Единствено не я възприемах като по-млад с русата и къса коса. Сега е уникална.

Софче, само някой хейтър да се появи и аз ще се намеся, само да си позволи да пише глупости за теб. Сигурно цяло Етрополе издържаш и те пак са недоволни”, гласи коментар на почитателка на ромския славей.

Преди време Софка отново реши да се промени. Тогава тя боядиса косата си руса. Но почитателите й я попариха, че с този цвят нито изглежда по-млада, нито по-привлекателна.

Сега обаче те одобряват новата й прическа. Дори не спират да я хвалят в социалната мрежа, че тя й отива и я подмладява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар