Джакпот: Цеци Красимирова се омъжва за милиардер! (още подробности)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова ще се омъжва за милиардер!

Цеци Красимирова изживява истински любовен романс. Тя е много щастлива с годеника си Майкъл Струмейтис. Красавицата публикува фото, на която стпрастно се целува с милиардера. Двойката отлетя с частния самолет на богаташа за Карибите.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова се омъжва за ултра богаташ

„Не мога да повярвам къде отиваме”, написа манекенката под снимката. Мнозина заподозряха, че двамата отиват на Карибите, за да се оженят официално.

Скандалната моделка и милиардера се сгодиха на остров Фиджи през декември миналата година. Майкъл притежава най-голямата компания в света за производство на органични земеделски добавки. С Красимирова се познават отдавна.

Двамата имаха връзка преди няколко години. Дори заживяха заедно в Барселона. Милиардерът е първият мъж, когото Цеци показва след убийството на гаджето й Косьо Самоковеца.

Припомняме, че на 6 декември 2003 година бе застрелян Константин Димитров-Косьо Самоковеца. Той бе емблематична фигура от подземния свят и българския преход. Екзекуцията бе извършена дръзко и показно пред бижутериен магазин в Амстердам. До него бе елитната манекенка Цеци Красимирова.

Според свидетели той защитил с гърдите си любовницата си. Но рекуширал куршум попаднал близо до сънната артерия в главата на Цеци. Последваха серия от животоспасяващи и пластични операции и тя дълго време се лекуваше от стреса.

Цели пет години след това Цеци не успя да забрави гаджето си и не го замени с никой. За гангстера него казваше, че бил истински приятел, другар и мъжкар, човек, на когото можеш да се облегнеш.

През декември миналата година Цеци Красимирова в съкровена изповед отбеляза 15 години от смъртта на Косьо Самоковеца.

„Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно!“, написа Цеци. Минути по-късно обяви, че е сгодена за Майкъл.

Преди години тя изживя любовна авантюра с футболиста Георги Иванов – Гонзо. Но двамата не останаха дълго заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар