Ирен Кривошиева във война с Аня Пенчева

Гласувайте за статията

Напрежение тлее между Ирен Кривошиева и Аня Пенчева

Нов скандал разтърси актьорските среди. Между Аня Пенчева и Ирен Кривошиева се разиграва поредната сага. Двете актриси са в лют спор коя да е любовница на Стефан Данаилов. Парадоксалното е, че двете са били любовници на актьора и в реалния живот. Но сега се изправят една срещу друга в битка за същата роля, но на сцената.

Още по-любопитното в случая е, че Стефан Данаилов има последната дума в избора на негова сценична партньорка и той допълнително налял масло в огъня. Актьорът избрал да си партнира с Аня. За никого не е тайна, че тя е една от големите му любови, след покойната му съпруга Мария.

Ламбо не крие, че освен съпругата си е обичал и още една жена и това е неговата колежка Аня. Двамата пазят спомени от страстна любовна афера в миналото. Тогава бившата на Сашо Диков била млада и неопитна, а Данаилов бил на 40 години.

Ирен Кривошиева, която е майка на извънбрачния син на Ламбо, не крие, че той е голямата й любов. Тя приема тежко факта, че никога не е имала истинско семейство с него. Решението на Данаилов да избере Аня Пенчева пред нея, допълнително много я огорчило. От актьорските среди разкриват, че Ирен Кривошиева не е на себе си, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар