Преслава остана без приятелки

Преслава остана без приятелки
3.5 (70%) 2 votes

Преслава остана без дружки

Преслава няма приятелки в „Пайнер“. На въпроса коя е най-добрата й приятелка в музикалната компания, в която работи, тя отговаря лаконично, че тази позиция може да заеме само сестра й Ивелина.

Почитатели на звездата се питат защо тя отговаря по този начин. Но са убедени, че любимката им вече е останала без дружки в „Пайнер“. За тях това не е изненада, тъй като с годините хората около Преслава намаляват прогресивно. Приятелството й с Галена вече остана в миналото и на всички е ясно, че двете никога няма да преодолеят различията си.

С приятелството на Преси с Емануела също е свършено. Двете си размениха задочно обидни думи. Преслава реши да защити своя приятел Цецо Андреев, заявявайки че той не е имал намерения да злепостави Емануела и думите му са в резултат на емоционален изблик. Изказването й разгневи нейната колежка и тя избухна в мрежата, след което стана ясно, че с приятелството между двете изпълнителки е свършено.

Същата съдба сполетя и приятелството на Преслава с Азис. Двамата бяха изключително близки, но приятелството им приключи изведнъж. Очевидно сега Преси залага само на роднинските връзки и се е сближила със сестра си. Младата майка се старае да прекарва повече време с най-близките си хора. Всяка свободна минута тя посвещава на дъщеричката си Паола, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар