Нови разкрития за пъклените планове на Николай Банев

Нови разкрития за пъклените планове на Николай Банев
5 (100%) 1 vote

Николай Банев планирал да стане министър-председател

Тази сутрин Иван Гешев потвърди, че Николай Банев е използвал телефон в ареста. Устройството било скрито в кутия от натурален сок. Той е използвал средството за комуникация, за да уреди политическо убежище на себе си и на семейството си в Русия. В замяна на това арестуваният олигарх обещал основаването на Евразийска народна партия.

Николай Банев е водил няколко чата. По този начин е комуникирал не само с руски граждани, но и със своята майка и децата си. От чатовете става ясно, че наследниците му не са били очаровани от идеята да се преместят в Русия и са споделили с него, че предпочитат да живеят във Франция.

Иван Гешев сподели, че съобщенията, изпратени от арестувания, доказват намеренията му да започне хидбридна война срещу държавата и прокуратурата. Интересното е, че в схемата изплува и името на един от адвокатите му. Той предложил публикуването на определени публикации в медиите. Споменава се и името на определен журналист, който ще се заеме с това.

Иван Гешев е категоричен, че подобни мисли не кореспондират със здравата логика  и според него не е нормално да си в ареста и да имаш планове да станеше министър-председател. Намеренията на Николай Банев ясно показват, че той и съпругата му може да се укрият и да извършат друго престъпление, ако бъдат освободени, пише БЛИЦ, цитирайки думите на Иван Гешев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар