Гала счупи тъпомера Преглеждания: 15568

Блондинката от Плевен категорично удари дъното
0
3/5 - (1 vote)

Блондинката от Плевен категорично удари дъното

Предаването „На кафе“ по Нова тв, на което Гала е водеща, се превърна в ранобуден панаир на простотията, начело с влогърката Андреа Банда Банда, прочула се с това, че е „мегасладка“.

По всяка сутрин преобладаващата част от зрителите на Гала, са си потъркали невярващо очите тази сутрин, когато Гала се появи на екран, заедно с бандата си.

Гала
Блондинката от Плевен категорично удари дъното

Предаването стартира с чекнене на постелки за йога, вдигане на гирички и пудовки и разговори на тема „Какво ще правиш, ако ти остава само един ден?“. Мнозина от зрителите са категорични, че с това предаването удари дъното.

Банда Банда побърза да отговори, че ако е наясно, че й остава само един ден, ще го посвети на интимни ласки. Тя завърши изцепката си с думите: „Как иначе?“.
На свой ред пък Кристина Патрашкова замаза с голямата баданарка, заявявайки: „Бих предпочела да говорим за това каква е разликата между фаталната и красивата жена“.

Какво извисяване само на блондинския фон на Гала…

След цялата тази простотия, на която бяха подложени зрителите на предаването, някои от тях не се сдържаха и изригнаха. Някои от тях споделят, че никога не са харесвали Гала, дори и във времето, в което бе „момиче на късмета“. Други пък недоумяваха как блондинката се е задържала толкова дълго на екран и стигнаха до извода, че всички са връзкари, които просто си делят парите, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.