Волен Сидеров вдигна як купон за РД на Деница (Вижте как се забавляват – Снимки)

0

Волен Сидеров удари барабаните в чест на Деница, лидерът на Атака поздрави половинката си за РД с лично изпълнение

Волен Сидеров вдигна пищен купон за рождения ден на съпругата си Деница. Тя чукна 36 години като посрещна празника си на емблематично за двойката място. За партито Сидеров бе ангажирал същия ресторант, където двамата се врекоха във вечна вярност на сватбата през 2017 г пред много гости.

Колаж: Ретро

Шефът на Атака предварително резервирал култовото заведения „Къщата с часовника” и външни гости не били допускани. Да почетат събитието пристигнали най-близките им приятели, а кулминацията на рождения ден настъпила когато Волен седнал на барабаните и поздравил любимата си жена със солово изпълнение.

Ударните инструменти са младежка слабост на политикът. Говори се, че когато не е на работа често се случва да седне зад тях. В дома си притежава пълен комплект от барабани. На които може да му завиди всеки професионален перкусионист. Но ги изваждал само на специални поводи каквто е празника на половинката му.

Рожденичката и присъстващите били изумени от музикалния му талант. След което патриотът отстъпил сцената на бургаската гласовита певица Тони Димитрова. Която е тяхна фамилна приятелка и изпълнила за тях най-хитовите си парчета.

Под звуците на песните на Димитрова Волен и Деница танцували. А Тони им поднесла микрофона и тримата запели в трио.

На фотосите от празника се вижда в каква перфектна форма е рожденичката. Тя е сменила визията си като сега се носи с бретон и косите й са оформени в прическа на черта. Явно е повлияна от последните тенденции в модата, предават от retro.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.