Йоана Буковска разтърси България с думите си за Иван Ласкин

Гласувайте за статията

Тя е категорична, че в този живот няма нищо случайно

Актрисата Йоана Буковска разтърси България с думите, които изрече за Иван Ласкин.

Тя сподели, че Иван Ласкин често пъти заявявал, че е арменец. Йоана Буковска твърди, че нищо на този свят не е случайно и че актьорът е отлетял към небесата в нощта на арменската Бъдни вечер срещу Коледа.

Йоанна Буковска

Тя е категорична, че в този живот няма нищо случайно

В ефира на Би Ти Ви, Буковска разкри, че двамата са били близки приятели. Тя изплака болката си в ефир, заявявайки следното:
Аз не мисля, че смъртта е край. За него това е ново начало. Вярвам, че човек не си отива случайно от този свят. Това става, след като направи и остави нещо след себе си. Ние, актьорите, сме облагодетелствани в това отношение.

Всички ще помнят филмите с Ласкин, театралните постановки с него. Той беше остър характер, непримирим. Някои хора не могат да преминат през това време, за съжаление. Не могат да оцелеят“, изплака тя.

Йоана Буковска шокира зрителите с признанието, че е имало насилие над нея вкъщи, когато е била дете. Тя обаче подчерта, че по онези времена това е било нещо нормално… с възпитателна цел.

При все, че в днешно време се обръща много сериозно внимание на този проблем, все още на много места именно това е начинът, по който родителите възпитават децата си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар