Хороскоп за 8 януари, вторник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Започвате деня с много емоции, но внимавайте да не направите грешка. Звездите обещават успех, но предстои много работа. Сдържайте нервите си и избягвайте конфликти.

Телец
Вторник е успешен, но за съжаление не сте предпазени от скандали вкъщи. С повече сдържаност ще туширате ситуацията. Наблюдават се любовни вибрации.

Близнаци
Емоционален ден, с предпоставки за допускане на грешки от ваша страна. Сдържайте нервите си и се пазете от конфликти. Ще чуете хубави съобщения.

Рак
В делово отношение се очертава напрегнат, но плодоносен ден. Срещите със стари приятели са достатъчно приятни и ще удовлетворят емоционалните ви потребности.

Лъв
Вторник се характеризира с нови изгодни възможности в материалната област, но трябва да подходите към тях без излишни емоции. Пазете се от конфликти в службата.

Дева
Денят е много напрегнат поради куп препятствия и противоречия. Очертават се придобивки от пътуване. Приемете със спокойствие обстоятелствата.

Везни
Вторник е хубав и за мнозина означава печалба – емоционална или материална. Не е изключено обаче непредвидени обстоятелства да ви заварят неподготвени.

Скорпион
И за вас денят се свързва с изгодни перспективи, но не забравяйте предпазните мерки. Преценявайте действията си и мислете за последствията. Възможни са любовни вълнения.

Стрелец
Започвате с неприятности днес, но не влагайте излишни емоции. Проблемите не са особено съществени и лесно можете да се справите с тях. Само избягвайте спорове и кавги.

Козирог
Звездите гарантират успешен ден. Не е фатално, дори да имате трудности в работата. Към вас летят радостни дни. Ще изживеете приятни емоции.

Водолей
Вторник се очертава доста нервен, контролирайте поведението си. Ще имате успех, ако сте в хармония с другите и ако сте склонни да направите компромиси.

Риби
Наблегнете на контактите, някой ще ви направи необходимата услуга. Не влагайте емоции по отношение на нови професионални облаги. Ще се справите с домашни и имуществени задачи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар