Принц Уилям направи шокиращо разкритие за принцеса Даяна

Принц Уилям направи шокиращо разкритие за принцеса Даяна
3 (60%) 3 votes

Той направи това разкритие в едно от скорошните си интервюта

Принц Уилям направи скандално разкритие за покойната си майка – принцеса Даяна.

Той разкри случка от далечната 1983 година, която е оставила трайни следи в съзнанието му. През въпросната година принцеса Даяна обикаля Австралия и Нова Зеландия. По всичко личи обаче, че едно от животните, които видяла там, много я е вдъхновило.

принц Уилям

Той направи това разкритие в едно от скорошните си интервюта

Тя била вдъхновена от въпросното животинче до такава степен, че дори започнала да сравнява принц Уилям с него. Разкритието за прякора, който принц Уилям получил от майка си, бе направено от самия него в едно от скорошните му интервюта.

Принц Уилям признава, че след това си пътешествие, принцеса Даяна започнала да го нарича „вомбат“.

В интервюто принц Уилям заявява: „Не съм сигурен каква беше причината да ме нарече именно така. Не знам дали става въпрос за визуална прилика, която тя е откривала между мен и него“.

За никого от близкото обкръжение на покойната принцеса обаче това не било изненадващо, тъй като всички те били наясно, че тя си пада по псевдонимите. Принцесата лепнала псевдоним и на малкия си син – принц Хари.

Според твърденията на едно от световноизвестните седмични списания, принцеса Даяна била горда с червеникавата коса на малкия си наследник. Именно поради тази причина тя го наричала „моят малък Спенсър“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар