Силвия Кацарова остави всички без думи

Силвия Кацарова остави всички без думи
1.5 (30%) 2 votes

Певицата бе забелязана в непретенциозно заведение в столицата

Певицата Силвия Кацарова остави всички без думи с това, което направи.

За никого не е тайна, че Силвия Кацарова обича лукса. В същото време обаче се оказва, че тя далеч не държи на него на всяка цена и може да живее по народно му. Именно това доказа тя през миналата седмица.

Силвия Кацарова

Певицата бе забелязана в непретенциозно заведение в столицата

Очевидци разкриват, че Силвия Кацарова се срещнала с приятелка в непретенциозно кафене тип „каубойска среща“. Тъй като в заведението нямало сервитьори, тя била принудена да се самообслужи.

До барчето, намиращо се в близост до Съдебната палата в столицата, Силвия Кацарова била откарана със сребрист джип, управляван от личния й шофьор. След като спрял возилото, той пъргаво изскочил навън и отворил вратата на певицата, за да слезе.

Това, което направило впечатление на околните, била скъпарската й чанта, марка „Луи Вюитон“, която според запознати струва около 4 бона. Освен това Силвия Кацарова стискала здраво в ръката си плик с коледен подарък и се отправила в отлично настроение към входа на въпросното барче.

В заведението певицата си поръчала баничка и кафе с мляко. Ободрителната ароматна напитка й била сипана в картонена чаша, а баничката поставена в хартиен плик. Цялата покупка струвала на изпълнителката 2.90 лв. Малко по-късно пристигнала и приятелката й, с която се отдали на сладка раздумка, след като разменили коледните подаръци, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар