Анита Мейзер завърта нов бизнес

Гласувайте за статията

Тя трепери от страх и категорично отхвърля каквато и да било публичност

Анита Мейзер прави отчаяни опити да започне живота си отново.

В този ред на мисли, тя се опитва да завърти и нов бизнес, с който да се издържа. Както вече стана ясно, след излизането си от затвора, Анита Мейзер е изправена на прага на мизерията. От близкото й обкръжение разкриха, че често пъти й се налагало да брои стотинки, за да плати месечните си сметки или да си купи насъщния.

Анита Мейзер

Тя трепери от страх и категорично отхвърля каквато и да било публичност

За изненада на всички Анита Мейзер посрещнала коледно-новогодишните празници отдадена на пост и молитва. Запознати издават, че в навечерието на последната стъпка от шумния процес срещу нея, Мейзер е получила доста изкусително предложение за бизнес.

Тя била поканена от най-добрия си приятел и съсед Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата, да стане рекламно лице. За никого не е тайна, че Вълчев се е захванал да организира фитнес атракциони в цялата страна.

На този етап обаче Анита Мейзер категорично отказвала публичност и каквито и да било срещи, защото трепери от страх от срещата с върховните магистрати. Припомняме, че на 18 януари, Мейзер за пореден път ще застане на пангара. Тогава тя и адвокатът й Петър Чалъмов ще поискат пълното й оправдаване по двете обвинения, повдигнати срещу нея – удушаване на Николай Димов със свински опашки и опит за подкуп на полицейски служител, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар