Обявиха дрескода за рождения ден на Стоянка Мутафова

Гласувайте за статията

Спектакълът-юбилей е планиран за 2 февруари в НДК

Вече е ясен дрескодът за рождения ден на великата българска актриса Стоянка Мутафова.

Дамите, които ще имат щастието да посетят специалния спектакъл-юбилей на Стоянка Мутафова, ще трябва да бъдат облечени в алено червено. Освен това облеклото им трябва да е съчетано с перли и подходящ парфюм.

Стоянка Мутафова

Спектакълът-юбилей е планиран за 2 февруари в НДК

Юбилейният спектакъл е планиран за 2 февруари, когато Стоянка Мутафова ще отпразнува 97-ия си рожден ден. Той ще е в зала 1 на НДК и е посветен на 70-та годишнина от дебюта й на театралната сцена.

Цената на билетите за събитието варира от 20 до 70 лв. в зависимост от позицията в залата. Добрите места вече отдавна са изкупени.
Сценарият на празничният спектакъл-юбилей засега се пази в пълна тайна.

По всяка вероятност за тържествената вечер ще бъдат ангажирани двама водещи. На този етап обаче все още не е ясно откъси от кои свои роли ще изиграе Стоянка Мутафова на сцената.
Това, което се знае е, че сред известните личности, които ще я поздравят със свои изпълнения, са гласовитата Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мария Сапунджиева, Виктор Калев, Любо Нейков, Ненчо Илчев, Албена Павлова, „Тоника-Домини“, както и още редица големи звезди от родната сцена и естрада, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар