Това са последните думи на Иван Ласкин към любимата му

Гласувайте за статията

Думите на актьора са повече от разтърсващи

Актьорът Иван Ласкин, който не успя да се пребори за живота си и си отиде от този свят преждевременно навръх Богоявление, все пак е успял да каже последни слова на своята любима.

Малко преди да изпадне в кома, Иван Ласкин е поискал прошка от любимата си Алекс Сърчаджиева. В последните си мигове съзнателен живот, той се обвинявал, че е причинил толкова много нещастие на нея и дъщеря им.

Иван Ласкин

Думите на актьора са повече от разтърсващи

Той не спрял да плаче и да пита Алекс Сърчаджиева: „Защо?. Защо си с мен и защо толкова много ме обичаш, при положение, че съм пълен идиот“, отбеляза „ШОУ“, позовавайки се на близки до опечаленото семейство.

Припомняме, че едни от последните думи, които Иван Ласкин написа в личния си профил във Фейсбук, са повече от красноречиви. Те издават истинските му чувства към Алекс.

Ето какво написа той:
„Аз живея с отблясъци от вода на тих вятър. Целувам устни толкова меки и сладки, че забравям всичко. Толкова си внимателна към идиот, като мен, толкова си грижовна… аз не те заслужавам. Но те обичам безкрайно. Защото си голям и любящ човек“.

Това далеч не бе първият път, в който той правеше чувствата си към своята любима публично достояние. При все, че мнозина го определяха като твърде груб, в семейството си той е бил истински кавалер.

Уви, Иван Ласкин така и не успя да се откаже от алкохола, дори и в името на любимата си жена и дъщеря им София, която със сълзи на очите неведнъж го умолявала да се сбогува с този порок, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар