Тези предсказания за 2019 г. ще накарат косите ви да настръхнат (III част)

Тези предсказания за 2019 г. ще накарат косите ви да настръхнат (III част)
1 (20%) 1 vote

Ако всичко това се сбъдне ни очаква кошмарна година

Тези предсказания за настоящата година са толкова стряскащи, че ще ви накарат да настръхнете само при мисълта, че действително могат да се случат.

Голяма част от стряскащите предсказания са направени от мъж на име Майкъл Филипс. Той твърди, че е роден през 2043 година, но се е върнал назад във времето, за да предупреди за опасностите, които са надвиснали над човечеството.

предсказания

Ако всичко това се сбъдне ни очаква кошмарна година

Сред основните опасности според страховитите предсказания на Майкъл Филипс, надвиснали над човечеството, са постоянният контрол и шпиониране. Сигурността на личните данни на голяма част от потребителите на социалните мрежи, ще стане още по-уязвима и незащитена.
Прогнозите сочат, че личната информация ще бъде следена и използвана за още по-усилено през настоящата година.

Задават се и драстични промени в климата. Измененията в климата ще започнат да се случват с тревожна скорост, а честотата на природните бедствия ще се увеличава все повече и повече. Летата в Европа ще стават все по-сухи и горещи. За сметка на това пък зимите в някои страни ще са аномално студени.

Едно от най-страховитите предсказания гласи, че през 2019 година ще бъде поставено началото на Третата световна война.
Ударът на Северна Корея с ядрено оръжие по САЩ пък ще доведе до старта на Третата световна война с гибелни последствия за човечеството, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар