Тези предсказания за 2019 г. ще накарат косите ви да настръхнат (II част)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп ще бъде повален от непозната болест

Както вече стана ясно от първата част на този материал, стряскащите предсказания за настоящата година са направени от Майкъл Филипс.

Той твърди, че е роден през 2043 година, но неговата мисия е да се върне назад във времето и да предупреди за множеството опасности, надвиснали над човечеството.

предсказания

Доналд Тръмп ще бъде повален от непозната болест

Другото стряскащо предсказание е, че 45-ият американски президент Доналд Тръмп ще се разболее от страшна болест. Именно тя ще го принуди да сдаде президентския пост. Дори Баба Ванга бе предсказала, че непознатата болест, която ще повали Доналд Тръмп ще му докара инсулт и глухота.

Друго предсказание гласи, че 2019 г. ще се окаже повече от ужасна и за руския държавен глава Владимир Путин. Срещу него ще бъде направен опит за покушение при това от собствената му охрана.

Според предсказания на Нострадамус пък през настоящата година животните ще бъдат много по-близо до хората и помежду им ще се заформи доста смислено общуване. Ще се появят хора, които ще разбират отлично езикът на повечето животни, а това ще промени коренно света.

Друго стряскащо предсказание за 2019 предупреждава за мощно слънчево изригване. То ще причини повреди на повечето спътници. Това пък на свой ред ще доведе до огромен хаос в инфраструктурите на електрическата енергия и транспорта, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар