Тези предсказания за 2019 г. ще накарат косите ви да настръхнат (I част)

Гласувайте за статията

Северна Корея ще удари САЩ с ядрено оръжие

Появиха се някои изключително стряскащи предсказания за 2019 г., които със сигурност ще накарат косите ви да настръхнат.

Слънчеви изригвания и последващ хаос в комуникациите, и покушение срещу световен лидер, са само малка част от мрачните предсказания за настоящата година.

предсказания

Северна Корея ще удари САЩ с ядрено оръжие

Мъж на име Майкъл Филипс предсказва началото на Третата световна война. Той твърди, че е роден през 2043 година, но е пътувал назад във времето и предупреждава за предстоящата гибел. Според твърденията му, когато е бил 18-годишен, е бил подбран за всички експерименти, свързани с пътуване във времето. Той е усетил, че няма друг избор, освен да направи опит да спре предстоящите събития.

Според Филипс, Северна Корея прави опити да пусне ядрено оръжие в САЩ. При все, че тези опити датират още от миналата година, през тази ще станат факт.

Освен това се очакват и доста промени в климата. За никого не е тайна, че той се изменя с тревожна скорост. Честотата на природните бедствия постоянно се ускорява през последното десетилетие. Всичко това се дължи на глобалното затопляне, което пък на свой ред води до аномални застудявания в някои части на света.

Според предсказанията на Филипс настоящата зима ще е най-студената през последните пет години за много страни от Северното полукълбо. Сред страните, в които температурите ще достигнат стряскащо ниски стойности, е и Великобритания. Очакванията са те да се понижат до минус 17 градуса. Посочва се, че последният път, в който температурите са паднали толкова във Великобритания, е бил през 1975 г., пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар