Александра Богданска и Даниел Петканов са в паника

Гласувайте за статията

Двамата вече имат няколко фаворита сред предложените имена

Александра Богданска-Петканова и половинката й Даниел Петканов, са в паника.

Причината за това е, че се очаква Александра Богданска да роди всеки момент, а двамата с половинката й все още са затруднени в избора на име за наследника си.

Именно поради тази причина неотдавна Александра Богданска помоли в личния си профил в Инстаграм за предложения за мъжки имена.

Александра Богданска

Двамата вече имат няколко фаворита сред предложените имена

Тя написа:
„Имате ли си любимо мъжко име? Всеки момент се очаква да родя, а с Даниел все още не сме решили как ще се казва синът ни! Дайте ни идеи, моляяяяяя!“.
Към молбата си Алекс добави и снимка, на която Даниел Петканов я целува.

Разбира се предложенията не закъсняха. Само в рамките на няколко часа постът й събра десетки хиляди харесвания. Сред предложенията бяха от най-популярното име за 2017 – Александър, през Кристиан, Мартин, Константин, Даниел, Енрике, Рекс, Карлайл, Дейвид, Девон, Карлос, Лука и др.

В дискусията се включи и годеницата на Наум Шопов, която споменава, че те вече са предложили името Панайот. Сред предложенията се забелязват и класически български имена като Георги, Васил, Стефан, Димитър, Павел, както и ханските като Тервел и Севар, и царските като Самуил, Борис и Симеон.

При все, че двамата с Даниел Петканов все още не са избрали име за отрочето си, те обявиха, че вече имат няколко фаворита сред предложените имена. Това са имената Филип, Дарин, Габриел, Давид и Борис, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар