Ники Кънчев предизвика суматоха в центъра на София

Гласувайте за статията

Чаровният журналист опъна до краен предел нервите на шофьорите

Тв и радио водещият Ники Кънчев предизвика суматоха в центъра на столицата.

Очевидци разкриват, че това се случило, докато пресичал софийския булевард „Дондуков“. Той очевидно се бил запътил по посока на „Дарик радио“, където работи, но преди това успял за раз време да предизвика сериозен хаос заради един свой любим, но доста порочен навик.

Ники Кънчев

Чаровният журналист опъна до краен предел нервите на шофьорите

Вместо като всички останали да пресече булеварда по най-бързия начин, Ники Кънчев се сетил за дългогодишния си навик да прескача трамвайните релси. Той дори си позволил да експериментира няколко пъти.

Отначало Ники Кънчев прескочил трамвайните релси веднъж, след което се върнал, за да повтори отново упражнението. За разлика от шофьорите наоколо, които на мига изпратили „поздравителни картички“ по адрес на майка му, провиквайки се от прозорците на колите, пешеходците искрено се забавлявали на колоритното му поведение.

Въпреки това никой не успял да смути заниманието на журналиста и да го накара да забърза крачката си. Освен това през цялото това време той бил на пешеходна пътека, така че дори не се трогнал от суматохата, която настанала наоколо.

Самият Кънчев разкрива, че този му навик датира отпреди доста години, когато пресякъл за пръв път релсите на Централна гара. Тогава той решил, че това му носи неописуем късмет и не пропускал да повтори упражнението всеки път, щом минавал от там. Той заявява категорично, че е наясно, че по релсите вече не тече ток, но продължава да ги прескача за късмет, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар