Алекс Сърчаджиева: Ще помня тези думи на Ласкин до края на живота си

Гласувайте за статията

Тези думи са повече от трогателни

Няма никакво съмнение, че Алекс Сърчаджиева ще помни тези думи на половинката си Иван Ласкин до края на живота си.

Покойният актьор, който напусна този свят без време навръх Богоявление, никога не е крил безграничната си любов към Алекс Сърчаджиева. Той бе сред малкото български мъже, които не се свеняха да говорят за любовта си към половинката.

Алекс Сърчаджиева

Тези думи са повече от трогателни

Иван Ласкин не пропускаше да се обясни в любов на Алекс Сърчаджиева почти при всяка негова телевизионна изява. И говореше за това си чувство съвсем свободно, както трябва да бъде.

Ето какво гласят думите, които Ласкин каза за съпругата си, а Алекс Сърчаджиева е категорична, че никога няма да ги забрави:
„Александра е всичко за мен. Тя загуби майка си и остана безкрайно сама. Аз съм едновременно баща, мъж, дядо, чичо, съсед, роднина и ментор. Няма секунда от деня да не я мисля. Тя е всичко. Тя мирише на жасмин. Тя е нежна, ходи тихо. Обичам я, има най-прекрасните устни, които човек може да си представи.

Толкова я обичам, че като мига с очи, чувам клепачите й. Изпълнен съм любов. Цялото ми сърце е изпълнено с любов към нея. Искам я непрекъснато. Много ми липсва. Липсват ми ръчичките й, как й стои косата. И това не е слабост. Аз съм такъв – слаб. Обожавам я. Мисля, че не я заслужавам, въпреки че правя всичко. Няма обида, няма агресия. Аз вкъщи съм муха.“, пише pik.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар