Бомба: Григор Димитров в опасна близост със Серина Уилямс!

Гласувайте за статията

Григор Димитров стопли отношенията си със Серина Уилямс!

Григор Димитров се оказа в опасна близост с една от бившите си гаджета. Хасковлията демонстрира топли отношения с американката Серина Уилямс. Двамата тренираха заедно в Мелбърн преди първия турнир за Големия шлем за тази година.

Григор Димитров

Григор Димитров в топли отношения със Серина Уилямс

Бившите гаджета не само че не се гледаха смръщено, а напротив. Те видимо се забавляваха и в един момент тенис ракетата ни номер едно постави нежно ръка на рамото на Серина.

Двамата топ тенисисти си говориха дълго и продължително за различни неща, като в това число обсъдиха и екипировката си, в която ще играят на турнира „Аустрелиън Оупън“.

Гришо и американката имаха кратна любовна авантюра преди шест години. След това Григор Димитров започна да излиза с Мария Шарапова. Това, че българинът завъртя връзка с рускинята не се прие никак добре от Уилямс.

Американката дълго време не прости на Гришо, че я изостави заради рускинята. Дори не скри упреците си към него, като го заклейми в пресата, че има „черно сърце”.

Това накара Маша да изригне и да защити бившият си любим. След като последва скандал между двете те повече не си проговориха, не се поглеждат и с днешна дата. Нито са си простили.

Но пръст в сдобряването на Григор Димитров и Серина има актуалната му в момента приятелка Никол Шерцингер.

Поп дивата не могла да гледа, че двамата са скарали и решила да ги сдобри. Още повече че Серина и тя са приятелки.

Двамата бивши любовници наистина си простили. Доказателство за това е близостта, която екс любовниците демонстрират в Мелбърн.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар