Ядец: Хиляди освиркаха Шабан Шаулич в Арена Армеец! (виж тук)

Ядец: Хиляди освиркаха Шабан Шаулич в Арена Армеец! (виж тук)
2 (40%) 3 votes

Шабан Шаулич беше освиркан от публиката в Арена Армеец!

Концертът на Шабан Шаулич претърпя пълно фиаско. Сърбинът напълни преди Коледа столичната зала „Арена Армеец”.

Шабан Шаулич

Освиркаха Шабан Шаулич в Арена Армеец

Вместо овации обаче, накрая легендата събра подсвирквания и одумвания. Хората, които платиха скъпо и прескъпо за билетите и шоуто, останаха излъгани и дълбоко огорчени.

Въпреки че залата бе претъпкана и над 12 000 зрители слушаха любимия си изпълнител, той се изложи жестоко. Защото първата грешка му бе, че закъсня с цели четиридесет минути.

Освен това Шаулич се подигра на публиката, защото съкрати много продължителността на концерта си. Той пя само 83 минути, като половината от песните му бяха изпълнени на плейбек.

Освен това голяма част от неговите парчета бяха напълно непознати за българската аудитория. Хората искаха от легендата на сръбската турбо фолк да изпълни любимите им и хитове, но той така и не го направи.

Въпреки скандиранията и подсещанията на зрителите, Шабан Шаулич така и не се съобрази с тяхното желание.

След по-малко от час и половина пеене сръбският поп фолк изпълнител си тръгна, което бе жестока гавра с публиката. Феновете му помислиха, че той прави почивка в първата част на концерта си, но той повече не се появи на сцената.

Вместо да го извикат на бис, в залата настръхнаха. Хиляди хора мощно освиркаха доскорошния си любимец и поискаха от организаторите да им върнат парите, защото са ги излъгали.

„Жалко, че по този начин приключва една славна кариера. Публиката не заслужава такова отношение”, коментира възмутен поп фолк маниак.

Други се опитаха да влязат в положението на сръбския певец. Те го оправдаха, че е на преклонна възраст и освен това преди години му бе поставена диагноза с тежко заболяване.

Но имаше и още доста подигравки със зрителите и тяхното търпение. Защото не само Шаулич ги излъга, но и самата сцена бе доста постна, а и озвучаването не бе на високо ниво.

Зрителите се надяват поне следващите спектакли на сръбските изпълнители, предвидени за тази година, да бъдат на различно от това ниво. Сред тях е и бенефиса на Мирослав Илич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар